آموزش تهیه دمنوش زعفران

روش درست کردن دمنوش زعفران


زعفران گیاهی کوچک و چند ساله به ارتفاع ۱۰ تا ۳۰ سانتی‌متر است. از وسط پیاز و یا قاعده ساقه، تعدادی برگ باریک و دراز خارج می‌شوند. از وسط برگ‌ها، ساقه گلدار خارج شده که به یک تا سه گل منتهی می‌شود. گل‌ها بسیار زیبا و دارای ۶ گلبرگ بنفش رنگ هستند که ممکن است در بعضی واریته‌ها به رنگ گلی یا ارغوانی باشند. گل‌ها دارای ۳ پرچم و یک مادگی منتهی به کلالهٔ سه شاخه به رنگ قرمز متمایل به نارنجی است. قسمت مورد استفاده این گیاه، انتهای خامه و کلاله سه شاخه است که به نام زعفران مشهور است و دارای بوی معطر با طعم کمی تلخ می‌باشد.

میزان استفاده از زعفران در دمنوش

نام علمی: Crocus sativus
طبیعت: زعفران از نظر طب سنتی ایران، طبیعتی گرم دارد.

خواص:
دمنوش زعفران خاصیت اشتها آور داشته و در بهبود عملکرد دستگاه گوارش تاثیر دارد، همچنین به هضم غذا نیز کمک می کند.
این دمنوش به علت فرح بخش بودن خاصیت ضد اضطراب و ضد افسردگی دارد.
این دمنوش به رفع نفخ معده و هضم غذا کمک می کند.
این دمنوش خون ساز است و موجب تسهیل گردش خون و همچنین کاهش فشار خون می شود.
دمنوش زعفران ادرارآور بوده و کلیه و مثانه را پاک می کند.
این دمنوش به علت وجود آنتی اکسیدان خاصیت ضد سرطان نیز دارد.

شیوه درست کردن دمنوش زعفرانی

موارد منع مصرف:
استفاده از این دمنوش در دوران بارداری منع مصرف دارد زیرا موجب سقط جنین می شود.


طرز تهیه: آب را در ظرف مناسبی بریزید، زعفران و عسل را اضافه و مخلوط کنید. در ظرف را گذاشته و اجازه دهید مواد روی حرارت متوسط حدود 5 دقیقه به آرامی بجوشند. سپس مخلوط به دست آمده را از صافی عبور داده و در فنجان بریزید و سرو کنید. نوش جان!

منبع : ویکی پدیای فارسی

قیمت روزانه زعفران

جهت اطلاع از نرخ های روزانه زعفران روی لینک زیر کلیک نمایید

قیمت هر گرم زعفران